iRobot® Braava jet® 240

robotgulvmoppe
Varenr.B240040

Images

iRobot® Braava jet® 240
se denne video.
se denne video.
se denne video.

iRobot® Braava jet® 240

robotgulvmoppe

Details

Varenr. B240040

Promotions

DKK 1.999,99

Add to cart options

Product Actions

Qty :
DKK 1.999,99

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Robotgulvmoppen iRobot® Braava jet®  klarer snavs og pletter på små områder såsom køkken og badeværelse. Designet til gulvvask, gulvmopning eller fejning af hårde gulve.

Se alle oplysninger

Additional Information

Intelligent

Rengør gulve med et effektivt, systematisk mønster: Braava jet®  vasker og fejer små gulvarealer såsom køkkener og badeværelser med et effektivt, systematisk rengøringsmønster.
Smart design kommer ind i snævre områder: Med sin firkantede udformning og kompakte konstruktion kommer Braava jet®  ind på steder, hvor det er svært at komme til, bl.a. under og omkring toiletter, i hjørner og under skabe.
Rengør omhyggeligt omkring forhindringer: Braava jet®  husker forhindringer på sin rute og sænker farten for omhyggeligt at rengøre langs møbler, vægge og inventar.
Undgår trapper og tæpper: Hældningsregistrering sørger for, at Braava jet®  ikke falder ned af trapper og lignende. Braava jet®  undgår at køre op på tæpper.
Kender vejen tilbage: Braava jet®  vender tilbage til sit startpunkt, når den er færdig med en rengøringscyklus.
Ved, hvornår der skal slukkes: Braava jet®  slukkes automatisk efter en rengøringscyklus, eller hvis der opstår et problem.

Nem

Fastgør en Braava jet® -rengøringsklud, og tryk på CLEAN: Braava jet®  vælger automatisk den korrekte rengøringsmetode baseret på kludtype. Vælg mellem klude til gulvvask, gulvmopning og fejning. Fungerer på hårde gulve, f.eks. hårde trægulve, fliser og sten.*
Braava jet®  kommer kun der, hvor du ønsker det: Lav en usynlig grænse med Virtual Wall®-tilstand, så Braava jet®  bliver inde i rum uden dør, f.eks. køkkener og indgange.
Løsn Braava jet® -rengøringsklude med et tryk på en knap: Med den enkle udløserknap til rengøringsklud behøver du ikke røre ved snavs eller skidt på rengøringskluden fra start til slut.
Nem at opbevare: Den kompakte form gør Braava jet®  let at opbevare.
Støjsvag drift: Braava jet®  forstyrrer ikke i hverdagen, mens den plejer dine hårde gulvoverflader.
Praktisk og bærbar: Det lette design omfatter et anvendeligt håndtag, så den er let at bære.      

* Følg altid producentens eller installatørens instruktioner ved rengøring af dine gulve.

Ren

Målrettet spray klarer snavs og pletter**: Præcisionsjetspray† løsner snavs og pletter. Braava jet® søger efter forhindringer på sin rute, før den sprøjter, for at beskytte møbler, tæpper og vægge.
Skrubber forsigtigt gulve: Vibrerende rengøringshoved‡ skrubber forsigtigt snavs og pletter.**
Vasker og fejer hårde gulvoverflader: Designet til at vaske og feje hårde gulvoverflader, herunder hårdt træ, fliser og sten. *

Ofte stillede spørgsmål: Hvordan fungerer Braava jet®?
Braava jet® vasker og fejer køkkener, badeværelser og andre små områder med et effektivt, systematisk rengøringsmønster. Den vælger automatisk den korrekte rengøringsmetode baseret på kludtype og klarer snavs og pletter* på hårde gulvoverflader.

Hvordan adskiller Braava jet® sig fra andre modeller af Braava®?
Braava jet® yder fokuseret rengøring af hverdagens snavs på mindre gulvarealer såsom køkkener og badeværelser. Braava jet® er robotgulvmoppen til forskellige typer rum og større områder.

Hvordan adskiller Braava jet® sig fra Roomba®?
Braava jet® er ikke en robotstøvsuger og kan ikke bruges på tæpper. Den er designet til at vaske og feje hårde gulvoverflader, herunder hårdt træ, fliser og sten.**

Er den kompliceret at bruge?
Overhovedet ikke – fastgør blot en Braava jet®-rengøringsklud, og tryk på CLEAN! Braava jet® vælger automatisk den korrekte rengøringsmetode baseret på den valgte kludtype. Når Braava jet® har afsluttet rengøringen, kan du afmontere og kassere klude ved at trykke på en knap uden at røre ved snavs eller skidt.


*Præcisionsjetspray og det vibrerende rengøringshoved anvendes kun til gulvvask og gulvmopning.
**Følg altid producentens eller installatørens instruktioner ved rengøring af dine gulve.

Kassens indhold:

• 1 iRobot Braava jet® 240
• Lithiumionbatteri
• Batterioplader
• 2 rengøringsklude til gulvvask
• 2 rengøringsklude til gulvmopning
• 2 rengøringsklude til fejning
• Producenten yder en begrænset garanti på to år på robotten og en begrænset garanti på 12 måneder på batteriet

Specifikationer:

Emballagestørrelse: 100 mm x 285 mm x 240 mm 
Emballagevægt: 1,9 kg
Robotmål: 170 mm x 178 mm x 84 mm
Robotvægt med batteri: 1,2 kg. 


Den begrænsede garanti for iRobot gælder ikke ved fejl eller problemer, der skyldes produkter eller udstyr, der ikke er godkendt af iRobot Corporation.
 

Kompatibelt tilbehør