Images

Robotsæt med robotstøvsugeren Roomba® j7 og robotgulvmoppen Braava jet® m6

Robotsæt med robotstøvsugeren Roomba® j7 og robotgulvmoppen Braava jet® m6

EMEA_j7_m6g

På lager

Promotions

DKK 11.998,99
Qty :

Gør dig klar til robotstøvsugeren, du kan stole på for at få arbejdet gjort. Robotstøvsugeren Roomba® j7 har 10x kraftigere sugestyrke* og kan med sin unikke intelligens undgå ledninger og efterladenskaber fra kæledyr. Den ved endda, hvornår du er hjemme, og forstår, at nogle årstider har behov for mere rengøring. For at sikre en ekstra god rengøring beder Imprint® Link-teknologien (kun tilgængelig på iRobot®-robotter) Braava jet® m6-robotten om at moppe gulvet, når j7 er færdig med at støvsuge.

*Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengøringssystem.

Additional Information

iRobot® Roomba® j7

Denne robot har én mission: Få tingene gjort ordentligt

Din drøm om et rent hjem midt i dagligdagens postyr og evigt skiftende tidsplaner behøver ikke længere bare at være en drøm. Robotstøvsugeren Roomba® j7 bruger PrecisionVision-navigation til at komme hele vejen rundt i dit hjem og fjerne krummerne under bordet efter aftensmaden, popcornene foran sofaen efter filmen, der ikke nåede hele vejen ind i munden, hundehårene og det daglige snavs og støv – pålideligt og grundigt.

Holder dig informeret, så du altid har kontrol over din rengøring

Hvad der står og ligger på dine gulve ændrer sig kontinuerligt – og det er robotstøvsugeren Roomba® j7 designet til at håndtere. Ved hjælp af PrecisionVision-navigation identificerer og undgår den forhindringer i realtid, f.eks. efterladenskaber fra kæledyr og opladerkabler. Den sender dig endda et billede af, hvad den møder på sin vej, så du altid er informeret om rengøringen i dit hjem.

Kombinerer kraft, præcision og ydeevne

For at sikre en grundig rengøring er robotstøvsugeren Roomba® j7 udstyret med et kraftfuldt 3-trins rengøringssystem, som består af en utrolig effektiv sugestyrke, der er 10x kraftigere*, en sidebørste, som fejer langs vægge og i hjørner, og Dual Multi-Surface gummibørster, som er så fleksible, at de tilpasser sig forskellige gulvtyper og ikke bliver viklet ind i dyrehår.

Den gør rent, mens du bruger tiden på noget andet

Ved hjælp af unik intelligens, der er udviklet eksklusivt af iRobot®, lærer robotstøvsugeren Roomba® j7 dit hjem at kende, så den med blot en enkelt kommando til din stemmeassistent* straks kan tage sig af pludseligt opstået snavs, f.eks. krummer under køkkenbordet. Powered by iRobot Genius.

*Kan bruges med Google Home- og Alexa-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets datterselskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

Rengøring, der forudser dine behov

Støvsugningen vil ikke forstyrre din dag, fordi robotstøvsugeren Roomba® j7 lærer dine vaner at kende og kan lave personlige rengøringsplaner. Den kan endda foreslå en ekstra rengøring, når pollentallet er højt i dit område, eller når kæledyrene fælder særlig meget.

Gør rent bord

Med iRobot Genius kan du nu indstille din robot til at gøre rent, når du er ude, og være færdig, når du kommer hjem igen. Herved kan du nyde dit rene hjem til fulde. Få et rent hjem, og nyd din dag.

Gør kun rent, hvor der er behov for det

Robotstøvsugeren Roomba® j7 får jobbet klaret og finder alle nullermændene uden problemer. Den reaktive sensorteknologi fortæller Roomba® j7-robotstøvsugeren, hvor den ikke kan komme forbi. Det betyder, at den ikke kommer til at sidde fast mellem møblerne, og at den ved, hvor den skal hen. Kun iRobot® tilbyder Dirt Detect™-teknologi, der fokuserer på de mere snavsede områder, f.eks. de mest trafikerede steder i dit hjem.

Ultimativ robotgulvmoppe med præcisionsjetspray

Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at det går ud over møbler, tæpper eller vægge Brug Braava jet™ Rengøringsmiddel for en langvarig frisk duft.

 

 

Rengøringskludsystem:  Gulvmopning og fejning.

Fastgør en Braava jet®-rengøringsklud, hvorefter robotten automatisk vælger den korrekte rengøringsfunktion.

Gulvmopning
Rengøringskludene til gulvmopning er udstyrede med en absorberende overflade, der hjælper med at opløse klæbrigt snavs, skidt og fedt* i køkkenet

Vaskbare rengøringsklude til gulvmopning
De vaskbare rengøringsklude til gulvmopning er udstyrede med en absorberende overflade til opløsning af klæbrigt snavs, skidt og fedt* i køkkenet

Fejning
Rengøringskludene til fejning bruger statisk elektricitet til at opsamle snavs, støv og hår fra kæledyr

Vaskbare rengøringsklude til fejning
De vaskbare rengøringsklude til fejning bruger mikrofibre til at opsamle snavs, støv og hår fra kæledyr

*Testet i SPOT-rengøringsfunktion.

Ideel til flere rum og store gulvoverflader

Kører frem og tilbage i et effektivt rengøringsmønster, mens der navigeres rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer. Med Imprint Smart Mapping kan robotten med tiden lære, kortlægge og tilpasse sig til dit hjem for at finde den bedste måde at gøre rent på i hvert rum.

Spørger dig, hvad den skal gøre, og husker, hvad du siger

Løft din rengøringsoplevelse til et højere niveau med en robot, der bliver bedre, jo mere den bliver brugt. Robotstøvsugeren Roomba® j7 er "Powered by iRobot Genius", så du kan indstille din robot til at gøre rent, når du er ude. Når den gør rent, sender den billeder af forhindringer, f.eks. opladerkabler, direkte til din app. Dette sikrer, at du bliver opmærksom på rod og forhindringer i dit hjem, f.eks. efterladenskaber fra kæledyr. Du kan samtidig fortælle, hvordan Roomba® j7-robotstøvsugeren skal håndtere disse forhindringer fremover. Du kan være sikker på, at vi kun bruger de højeste sikkerhedsstandarder med kryptering i alle faser og giver dig kontrol over din rengøring og dine data.

Kvalitet, der holder. Intelligens, der vokser.

Takket være iRobot Genius holder din robot aldrig op med at blive smartere, fordi den konstant modtager innovation i sin software med de nyeste teknologier og banebrydende funktioner.

Rengøringsdrømmeholdet

Få støvsugning og gulvmopning klaret – på samme tid. Med Imprint® Link-teknologi støvsuger din Roomba® j7-robotstøvsuger*, hvorefter Braava jet® m6-robotgulvmoppen tager over og mopper gulvet, så dine gulve bliver helt rene – uden du behøver at løfte en finger.

*Fungerer med Google Assistent- og Alexa-kompatible enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller deres associerede selskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC

Hold dit hjem rent og dine data sikre

I over 30 år har iRobot®-kunder budt vores robotter velkommen i deres hjem for at yde en sikker og effektiv rengøringsservice. Vores respekt for dit personlige rum strækker sig fra det fysiske til det virtuelle ved kun at bruge de højeste standarder for datasikkerhed: iRobot® anvender altid de højeste standarder for datakryptering, der understøttes af vores løfte om at beskytte dine oplysninger – ved at bruge oplysningerne til at give en bedre oplevelse og hjælpe din robot til at yde sit bedste.

**Vores engagement i din datasikkerhed har givet iRobot® den anerkendte TUV-certificering.**