Images

Robotsæt med robotstøvsugeren Roomba® j7+ og robotgulvmoppen Braava jet® m6

Robotsæt med robotstøvsugeren Roomba® j7+ og robotgulvmoppen Braava jet® m6

EMEA_j7plus_m6g

På lager

Promotions

DKK 13.998,99
Qty :

Gør dig klar til robotstøvsugeren, du kan stole på for at få arbejdet gjort. Robotstøvsugeren Roomba® j7+ har 10x kraftigere sugestyrke* og kan med sin unikke intelligens undgå ledninger og efterladenskaber fra kæledyr. Den ved endda, hvornår du er hjemme, og forstår, at nogle årstider har behov for mere rengøring. For at sikre en ekstra god rengøring beder Imprint® Link-teknologien (kun tilgængelig på iRobot®-robotter) Braava jet® m6-robotten om at moppe gulvet, når j7+ er færdig med at støvsuge.  
*Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengøringssystem.

Additional Information

Denne robot har én mission: Få tingene gjort ordentligt

 

Din drøm om et rent hjem midt i dagligdagens postyr og evigt skiftende tidsplaner behøver ikke længere bare at være en drøm. Robotstøvsugeren Roomba® j7+ bruger PrecisionVision-navigation til at komme hele vejen rundt i dit hjem og fjerne krummerne under bordet efter aftensmaden, popcornene foran sofaen efter filmen, der ikke nåede hele vejen ind i munden, hundehårene og det daglige snavs og støv – pålideligt og grundigt.

Holder dig informeret, så du altid har kontrol over din rengøring

Hvad der står og ligger på dine gulve ændrer sig kontinuerligt – og det er robotstøvsugeren Roomba® j7+ designet til at håndtere. Ved hjælp af PrecisionVision-navigation identificerer og undgår den forhindringer i realtid, f.eks. efterladenskaber fra kæledyr og opladerkabler. Den sender dig endda et billede af, hvad den møder på sin vej, så du altid er informeret om rengøringen i dit hjem.

Kombinerer kraft, præcision og ydeevne

For at sikre en grundig rengøring er robotstøvsugeren Roomba® j7+ udstyret med et kraftfuldt 3-trins rengøringssystem, som består af en utrolig effektiv sugestyrke, der er 10x kraftigere*, en sidebørste, som fejer langs vægge og i hjørner, og Dual Multi-Surface gummibørster, som er så fleksible, at de tilpasser sig forskellige gulvtyper og ikke bliver viklet ind i dyrehår.

Glem alt om støvsugning i flere måneder ad gangen

Snavs og støv holder sig væk, fordi Roomba®-robotstøvsugeren automatisk tømmer sin støvbeholder i Clean Base® Ekstern støvbeholder med AllergenLock-støvsugerposer, der indfanger 99 % af pollen og mug. Det betyder, at der ikke er noget svineri eller en sky af støv, når du tømmer den. Du skal blot smide den brugte pose ud og sætte en ny i Clean Base® Ekstern støvbeholder – rent og nemt.

Gør rent efter dig og sig selv

Du behøver ikke at røre ved støv og snavs i månedsvis, da robotstøvsugeren Roomba® j7+ automatisk tømmer robottens støvbeholder i Clean Base® Ekstern støvbeholder. AllergenLock-støvsugerposerne kan indeholde 60 dages støv og snavs.

Den gør rent, mens du bruger tiden på noget andet

Ved hjælp af unik intelligens, der er udviklet eksklusivt af iRobot®, lærer robotstøvsugeren Roomba® j7+ dit hjem at kende, så den med blot en enkelt kommando til din stemmeassistent* straks kan tage sig af pludseligt opstået snavs, f.eks. krummer under køkkenbordet. Powered by iRobot Genius.

*Kan bruges med Google Home- og Alexa-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets datterselskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

Rengøring, der forudser dine behov

Støvsugningen vil ikke forstyrre din dag, fordi robotstøvsugeren Roomba® j7+ lærer dine vaner at kende og kan lave personlige rengøringsplaner. Den kan endda foreslå en ekstra rengøring, når pollentallet er højt i dit område, eller når kæledyrene fælder særlig meget.

Spørger dig, hvad den skal gøre, og husker, hvad du siger

Løft din rengøringsoplevelse til et højere niveau med en robot, der bliver bedre, jo mere den bliver brugt. Robotstøvsugeren Roomba® j7+ er "Powered by iRobot Genius", så du kan indstille din robot til at gøre rent, når du er ude. Når den gør rent, sender den billeder af forhindringer, f.eks. opladerkabler, direkte til din app. Dette sikrer, at du bliver opmærksom på rod og forhindringer i dit hjem, f.eks. efterladenskaber fra kæledyr. Du kan samtidig fortælle, hvordan robotstøvsugeren Roomba® j7+ skal håndtere disse forhindringer fremover. Du kan være sikker på, at vi kun bruger de højeste sikkerhedsstandarder med kryptering i alle faser og giver dig kontrol over din rengøring og dine data.

Ultimativ robotgulvmoppe med præcisionsjetspray

Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at det går ud over møbler, tæpper eller vægge Brug Braava jet™ Rengøringsmiddel for en langvarig frisk duft.

 

 

Rengøringskludsystem:  Gulvmopning og fejning.

Fastgør en Braava jet®-rengøringsklud, hvorefter robotten automatisk vælger den korrekte rengøringsfunktion.

Gulvmopning
Rengøringskludene til gulvmopning er udstyrede med en absorberende overflade, der hjælper med at opløse klæbrigt snavs, skidt og fedt* i køkkenet

Vaskbare rengøringsklude til gulvmopning
De vaskbare rengøringsklude til gulvmopning er udstyrede med en absorberende overflade til opløsning af klæbrigt snavs, skidt og fedt* i køkkenet

Fejning
Rengøringskludene til fejning bruger statisk elektricitet til at opsamle snavs, støv og hår fra kæledyr

Vaskbare rengøringsklude til fejning
De vaskbare rengøringsklude til fejning bruger mikrofibre til at opsamle snavs, støv og hår fra kæledyr

*Testet i SPOT-rengøringsfunktion.

Bruger Braava jet® rengøringsklude

Rengøringskludene til gulvvask er udstyrede med en absorberende overflade, som klarer madlavningsfedt, genstridigt snavs* og klistrede områder. Rengøringsklude til fejning bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår. Klude til gulvvask og fejning fås separat.

*Testet i tilstanden SPOT-rengøring

 

Finder støvets gemmesteder

Det maksimerede kantdesign kommer godt ud i hjørnerne og langs kanterne. Rengør under møbler og andre svært tilgængelige steder.

Ideel til flere rum og store gulvoverflader

Kører frem og tilbage i et effektivt rengøringsmønster, mens der navigeres rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer. Med Imprint Smart Mapping kan robotten med tiden lære, kortlægge og tilpasse sig til dit hjem for at finde den bedste måde at gøre rent på i hvert rum.

Få komplet kontrol over din rengøring


Holder de mest krævende områder i dit hjem rene og lader de vanskelige områder være. Braava jet® m6-robotgulvmoppen kender forskel på køkkenet og sofaen takket være Smart Mapping, så du kan lave rengøringsområder for direkte rengøring til de mest travle områder i dit hjem. Herudover betyder oprettelse af Adgang forbudt-zoner, at Braava jet® m6-robotgulvmoppen undgår visse steder, navigerer i lige linjer, omkring genstande og under møbler.

Kvalitet, der holder. Intelligens, der vokser.

Takket være iRobot Genius holder din robot aldrig op med at blive smartere, fordi den konstant modtager innovation i sin software med de nyeste teknologier og banebrydende funktioner.

Rengøringsdrømmeholdet

Få støvsugning og gulvmopning klaret – på samme tid. Med Imprint® Link-teknologi støvsuger din Roomba® j7+ robotstøvsuger*, hvorefter din Braava jet® m6-robotgulvmoppe tager over og mopper gulvet, så dine gulve bliver helt rene – uden du behøver at løfte en finger.

*Fungerer med Google Assistent- og Alexa-kompatible enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller deres associerede selskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC