Images

iRobot® Roomba® s9+ robotstøvsuger & Braava jet® m6 robotgulvmoppe Bundle

iRobot® Roomba® s9+ robotstøvsuger & Braava jet® m6 robotgulvmoppe Bundle

EU_S9plus_m6b

På lager

DKK 17.999,98
Qty :

• Automatisk tømning af støvbeholderen
Tømmer automatisk støvbeholderen i en lukket pose, som kan indeholde støv, snavs og hår fra 30 beholdere, så du ikke behøver at bekymre dig om støvsugningen i flere uger ad gangen
 PerfectEdge™-teknologi 
PerfectEdge™-teknologien finder støvet, der hvor det samler sig, ved hjælp af Maximized-Edge Design og en specialvinklet børste, som kommer dybt ind i hjørnerne
• Vores hidtil grundigste rengøring*
Maksimerer automatisk sugestyrken på tæpper for at opfange  snavs dybt nede i fibrene, hvilket sikrer en ekstra grundig  rengøring. Rengøringssystemet i 3 trin opfanger støv,  snavs og dyrehår fra alle gemmesteder
*Sammenlignet med Roomba® 980, e5 og i7-robotter
• Lærer, kortlægger og tilpasser sig dit hjem
Takket være avanceret vSLAM®-navigationsteknologi samler robotten over 230.400 datapunkter hvert sekund, som 1,3 GHz quad-core processoren bruger til at generere et nøjagtigt kort over dit hjem. Med Imprint Smart Mapping bestemmer du selv hvilke rum, der skal rengøres og hvornår
• Anti-allergensystem
Støvsugere kan af og til  sende støvet luft tilbage ud i dit hjem. Med s9+ får du et helt filtreringssystem, som opfanger 99 % af allergener fra pollen og skimmel

• Rengøringen vokser dig ikke over hovedet
Rengøringskludene til gulvvask er udstyrede med en absorberende overflade, som klarer madlavningsfedt, genstridigt snavs* og klistrede områder. Rengøringsklude til fejning bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår.
*Testet i tilstanden SPOT-rengøring
• Præcisionsjetspray  
Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at ramme møbler, tæpper eller vægge
• Dækker et større areal
Ideel til flere rum og store gulvoverflader. Kører frem og tilbage i et effektivt rengøringsmønster, mens der navigeres rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer
• Maksimeret kantdesign
Den firkantede facon kommer godt ud i hjørnerne og langs kanterne
• Styring fra din smartphone
Med iRobot HOME-appen kan du planlægge, tilpasse og vælge de rum, du vil have rengjort

Additional Information

Automatisk tømning af støvbeholderen

Klarer rengøringen fra start til slut – og den tømmer robottens støvbeholder, som kan indeholde støv, snavs og hår fra 30 beholdere, så du ikke behøver at bekymre dig om støvsugningen i flere uger ad gangen. Den lukkede pose opfanger støvet, så det ikke kan slippe ud i luften.

Kommer altid ud i hjørnerne

PerfectEdge™-teknologien finder støvet, der hvor det samler sig, ved hjælp af Maximized-Edge Design og en specialvinklet børste, som kommer dybt ind i hjørnerne. Avancerede sensorer scanner hele tiden foran robotten og hjælper den med at komme tæt på vægge og dybt ind i hjørnerne..

Grundig og effektiv rengøring

Rengøringssystemet i 3 trin bruger børster, der er 30 % bredere, gummibørster, der griber om overfladen for at bevare kontakten med tæpper og hårde gulve samt 40x sugestyrke** for at levere vores hidtil grundigste rengøring*.

*Sammenlignet med Roomba® 600-serien

**Sammenlignet med Roomba® 600-seriens AeroVac™-system

Opfanger støv fra tæpper

Power Boost maksimerer automatisk sugestyrken på tæpper for at opfange støv og snavs dybt nede i fibrene, hvilket sikrer en ekstra grundig rengøring.

Den ved altid, hvor den er

Smart nok til altid at vide, hvor den er, hvor den har været, og hvor den er på vej hen for at gøre rent. Takket være avanceret vSLAM®-navigationsteknologi samler robotten over 230.400 datapunkter hvert sekund, som 1,3 GHz quad-core processoren bruger til at generere et nøjagtigt kort over dit hjem.

Ultimativ robotgulvmoppe med præcisionsjetspray

Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at det går ud over møbler, tæpper eller vægge Brug Braava jet™ Rengøringsmiddel for en langvarig frisk duft.

Bruger Braava jet® rengøringsklude

Rengøringskludene til gulvvask er udstyrede med en absorberende overflade, som klarer madlavningsfedt, genstridigt snavs* og klistrede områder. Rengøringsklude til fejning bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår. Klude til gulvvask og fejning fås separat.

*Testet i tilstanden SPOT-rengøring

 

Finder støvets gemmesteder

Det maksimerede kantdesign kommer godt ud i hjørnerne og langs kanterne. Rengør under møbler og andre svært tilgængelige steder.

Ideel til flere rum og store gulvoverflader

Kører frem og tilbage i et effektivt rengøringsmønster, mens der navigeres rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer. Med Imprint Smart Mapping kan robotten med tiden lære, kortlægge og tilpasse sig til dit hjem for at finde den bedste måde at gøre rent på i hvert rum.

Lærer dit hjem at kende, rengør hvor og når du vil

Imprint™ Smart Mapping-teknologien hjælper robotten med at lære dit hjem at kende, og takket være iRobot HOME-appen, Google Assistent eller Alexa kan du selv bestemme hvilke rum, der skal rengøres og hvornår.

Amazon, Echo, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker af Amazon.com eller dennes søsterselskaber. Google Home er et varemærke af Google LLC