iRobot Roomba® 966

Støvsugerrobot
Varenr.R966040

Images

iRobot Roomba® 966

iRobot Roomba® 966

Støvsugerrobot

Details

Varenr. R966040
DKK 7.499,99

Add to cart options

Promotions

Product Actions

Qty :
DKK 7.499,99

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Roomba® 966 navigerer nemt og elegant rundt på hele hjemmets gulvareal og holder styr på, hvor den er. Den lader tilmed selv op, så den sikrer, at arbejdet klares 100%.  AeroForce®-rengøringssystemet i 3 trin giver op til fem gange større sugekraft* med Gen 2-motoren, som kræver mindre vedligeholdelse og har forbedret rengøringsevne,* og med iRobot HOME-appen kan du planlægge rengøringen, når du er på farten.                                                                                                                                                         

*Sammenlignet med AeroVac-systemet til Roomba® 600- og 700-serien

 

Se alle oplysninger
Se alle oplysninger

Additional Information

Smart

Rengør hele hjemmets gulvareal: iAdapt® 2.0 navigation med visuel lokalisering hjælper Roomba 966 med effektivt at rengøre hele hjemmets gulvareal og holde styr på, hvor den er.

Oplader automatisk sig selv og stopper først, når arbejdet er klaret: Roomba® 966 kører kontinuerligt i op til 75 min.* og lader derefter automatisk op, hvorefter rengøringen genoptages, til den er færdig.

Nem og effektiv navigation i flere rum: Et meget effektivt rengøringsmønster og en række forskellige sensorer gør robotten i stand til at navigere uden om møbler og andre forhindringer og komme ind i alle kroge.

Opdager snavs, der ellers kunne være blevet overset: Bruger optiske og akustiske sensorer til at finde områder med en høj koncentration af støv, snavs og hår fra kæledyr og rengør derefter de områder, hvor der er mest behov for det.

Rengør under sofaer og stole: Roomba® har et design med lav profil, der gør det muligt at køre ind under langt de fleste møbler og paneler, så hverken snavs eller støv kan gemme sig nogen steder. 
                                                  
Falder ikke ned af trapperne: Hældningssensorer gør Roomba® i stand til at undgå trapper og andre områder, hvor der er risiko for at falde ned. 

*Testet i iRobots laboratorium på hårde gulve. Kørselstiderne kan variere.

Enkel

 • Få gjort rent, uanset hvor du er: iRobot HOME-appen gør det nemt at planlægge rengøringen – når som helst og hvor som helst. Vælg dine egne rengøringsindstillinger, og se status for rengøringsjobs. Clean Map™-rapporter viser, hvor robotten har gjort rent og giver dig fx oplysninger om dækningsområde og rengøringsvarighed. Modtag push-beskeder, når din robot har fuldført et rengøringsjob. Alt sammen på din smartphone.

 • Appbaseret support: Du har tips og tricks samt support lige ved hånden. 
 • Brugertilpasset rengøring og statusovervågning: Brug iRobot HOME-appen til at vælge brugertilpassede rengøringsindstillinger og se status for rengøringsjobs. 
 • Fjerner hår nemt og effektivt: Børsteløse støvopsamlere forhindrer, at hår og andet snavs "klumper sig sammen", hvilket gør det endnu nemmere for Roomba®  at klare den daglige støvsugning.
  Gør rent efter en tidsplan: Roomba®  kan indstilles til at støvsuge op til syv gange om ugen, hvilket betyder, at dit hjem kan være rent hver dag. 
 • Fortæller dig, når støvbeholderen er fuld: Roomba®  har en indikator for fuld beholder, som fortæller dig, hvornår støvbeholderen er ved at være fuld og skal tømmes. Du kan også tjekke støvbeholderens niveau og status ved hjælp af iRobot HOME-appen.
 • Rengør alle gulvtyper: Roomba®  tilpasser sig automatisk gulvtæpper, fliser, hårde trægulve og laminat, mens den bevæger sig gennem dit hjem. 
 • Tilkobler og genoplader automatisk: Roomba®  er altid klar til at gøre rent, da den automatisk vender tilbage til sin Home Base™ mellem rengøringsjobs for at genoplade.

Rengøring

Op til 50 % mere rengøringsevne: AeroForce®-rengøringssystemet i tre trin bruger støvopsamlere og Gen 2-motoren til at opnå forbedret rengøringsevne og mindre vedligeholdelse. *

Revolutionerende rengøringsteknologi: De to støvopsamlere, der roterer i hver sin retning, er forsynet med slidstærke gummibånd, som opsamler snavs fra enhver gulvtype, mens de samtidig reducerer sammenfiltret hår og børsternes behov for vedligeholdelse.

 • Op til fem gange større sugekraft*: med Gen 2-motoren.
 
Fejer langs væggen og i hjørnerne: Den roterende sidebørste skubber støv og snavs ind i rengøringssystemet i tre trin.

Opfanger 99 % af allergener, pollen og partikler: Opfanger partikler helt ned til en størrelse på 10 mikrometer med AeroForce®-filteret med høj effektivitet. 

*  Sammenlignet med Roomba® 600- og 700-seriens AeroVac™-systemer

Hvordan navigerer Roomba® 966 rundt på hele hjemmets gulvareal? 
Roomba® 966 navigerer nemt og elegant rundt på hele hjemmets gulvareal og lader tilmed selv op, så den sikrer, at arbejdet klares 100%. I starten af en rengøringscyklus anvender Roomba 966 iAdapt® 2.0 navigation med visuel lokalisering til at kortlægge en række mindre områder, som den rengør effektivt et ad gangen. Roomba anvender så dette kort til at følge med i, hvor den har været og ikke har været, for at sikre, at den når ud i alle hjørner.

Virker Roomba 966, selv om man ikke bruger iRobot HOME-appen? 
Ja, Roomba® 966 kan bruges uden iRobot HOME-appen. Appen giver dig dog mulighed for at anvende din iOS- eller Android-enhed og dermed udnytte din Roomba® 966 optimalt. Med iRobot HOME-appen får du adgang til eksklusive funktioner, herunder rengøring, når du ikke er hjemme, administration af robottens rengøringsprogram, tilpasning af rengøringsindstillingerne og meget mere.
 

Kassens indhold

 • iRobot® Roomba® 966
 • 1 genopladeligt litiumionbatteri
 • Home Base-ladestation
 • Ledning
 • 1 Dual Mode Virtual Wall®-barriere
 • (2 AA-batterier medfølger)
 • 1 ekstra filter
 • Ekstra sidebørste
 • Pakke med brugsanvisning og anden dokumentation


Specifikationer:

Emballagestørrelse: 52,1 cm x 41,9 cm x 13,3 cm
Emballagevægt: 6,1 kg
Robotmål: 35,0 cm x 9,1 cm
Robotvægt: 3,9 kg

iRobots begrænsede garanti gælder ikke ved fejl eller problemer, der skyldes produkter eller udstyr, der ikke er godkendt af iRobot Corporation.